Новини

Біля Вінниці поліція конфіскувала “палений” алкоголь відомих марок

0

В ході огляду гаража  слідчі вилучили тетрапаки, ящики та пляшки з алкогольною продукцією сумнівної якості на суму близько 750 тисяч гривень.

За повідомленням відділу комунікації ГУНП, 3 грудня на території Якушинецької територіальної громади поліцейські Вінницького районного управління поліції спільно з працівниками відділу протидії кіберзлочинам  в автомобілях  та гаражному приміщенні мешканців  Могилів – Подільського району виявили елітний алкоголь   без марок акцизного збору на суму близько 750 тисяч гривень.  Жодних документів на продукцію правопорушники надати не змогли.

Як розповів керівник Вінницького районного управління поліції  Віталій Курчик, в межах розслідування кримінальних проваджень  щодо  незаконного продажу  підакцизних товарів на підставі ухвали суду поліцейські провели санкціонований обшук в  автомобілях  «ВАЗ» та  Ford Transit, а  також  гаражному приміщенні у селі Зарванці, які належать  жителям  Могилів – Подільського району віком 22 та 56 років.
Також в автомобілях  правопорушників поліцейські виявили алкоголь без акцизних марок,   банківські карти, мобільні телефон та товарні накладні.
За попередньою інформацією слідства, правопорушники без жодних дозволів та ліцензій  займались продажем вищезгаданих товарів за зниженими цінами через мережу Інтернет.
Джерело походження  підакцизних  товарів встановлюють слідчі.
Вилучена підакцизна продукція направлена на експертизу.
Слідством розпочаті кримінальні провадження за  ч.1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ч.3 ст. 229 ККУ (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару). За такі злочини передбачене покарання  у вигляді штрафу  від десяти тисяч до п’ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

На Вінниччині привітали військовослужбовців із професійним святом – Днем Збройних Сил України

Previous article

Моргунов призначив собі ще одного радника

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини