Головні новини

Виправдовували Путіна: у Вінниці двох українок викрили на співпраці з РФ

2

У Вінниці силовики СБУ затримали двох жінок-прихильниць “русского мира” в Україні.

Одна з них  співпрацювала з ворогом, зливаючи дані щодо обстрілів, а інша – активно виправдовувала дії Путіна у своїх соцмережах.

За даними слідства, на першу затриману жінку яка сприяла ворогу вийшли через повідомлення у соцмережах. Виявилося, що вона довгий час була прихильницею однієї із проросійських (тепер уже заборонених – Ред.) партій.

– Слідчими було виявлено чати із громадянами РФ, в яких вінничанка висловлюється на підтримку агресії Росії проти України та повідомляє інформацію щодо ракетних обстрілів у Вінниці, – повідомила речниця СБУ у Вінницькій області.

Друга прихильниця війни в Україні, також використовуючи соцмережі, поширювала прокремлівську пропаганду, орієнтовану на виправдовування військових злочинів РФ. “За приклад” 64-річна вінничанка ставила Путіна: крім цього, вона закликала визнати незалежність “ЛДНР”.

Як повідомили в СБУ області, наразі щодо обох підозрюваних жінок відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст. 436 (Публічні заклики до агресивної війни або до розв’язування воєнного конфлікту) КК України.

Згідно з законом, цей злочин карається виправними роботами до двох років, арештом до пів року або позбавленням волі до трьох років.

Нa Вінниччині зaтримaли мaродерa. Чоловіку зaгрожує 8 років в’язниці

Previous article

На Вінниччині з 11 квітня діятиме заборона на вилов риби. Ловити раки теж заборонено

Next article

You may also like

2 Comments

  1. Смотри что вообще цитировал сочинитель Вольтер: “Война неизбежно истощает государственную казну. Разве взятое у побежденных наполнило бы ее? Начиная с древних римлян, я не знаю ни одного народа, который обогатился бы вследствие победы”. Русские люди начали разбираться, что вообще их всех обманывали. Война, начатая правительством россии насупротив Украинского государства не только лишь несправедливая, а и разорительная для собственной экономики.

  2. Русское армейское командование постановило погубить всех своих солдат и дополнительно командиров вплоть до 9 мая, вынуждая их обрушиваться на Украину. Здравомыслящие русские солдаты отпираются воевать. Командиры, в равным образом, ставят штамп в военном билете, в каковом повествуется, что в свою очередь они категорически отказались принимать участие в специальной военной операции. Обыкновенным жителям, каковые совсем не понимают, что сегодня в реальности происходит в Украине и осуждают солдат, они говорят таким образом: “Лучше штамп в билете, чем лежать в пакете”.

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *