ВІнничинаГоловні новини

Внесено зміни до одної із обласних програм Вінниччини

0

У Вінницькій облраді пройшло засідання постійної комісії з питань освіти, релігії, культури, молоді та спорту. Під час якого було розглянуто та підтримано зміни до Програми розвитку місцевого самоврядування у Вінницькій області «Успішні Сильні Громади».

Зазначена програма розрахована на 2018-2025 роки. Ухвалені зміни передбачають включення до Програми додаткового напряму з підготовки та відзначення 90-річчя утворення Вінниччини. Йдеться про проведення святкових заходів у 4-х територіальних громадах Вінниччини, на реалізацію цих заходів планують спрямувати – 2 млн. 100 тис. грн. із обласного бюджету.

В межах перерозподілу коштів в обласній програмі «Успішні Сильні Громади» внесено зміни в пунктах ресурсного забезпечення, напрямах діяльності та заходах на 2022-2025 роки. Повідомляється про збільшення щорічних виплат премій обласної Ради імені Степана Руданського, імені Михайла Коцюбинського та імені Миколи Леонтовича,  щорічних премій та стипендій обласної Ради та державної адміністрації митцям; кращим учням закладів фахової передвищої та вищої освіти.

Вінничан запрошують на акцію «Ангели Пам’яті» одночасно з усією Україною

Previous article

“Область готова до можливого вторгнення” – керівництво та військові Вінниччини

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *