ВІнничинаГоловні новиниНовини

Відбулося засідання постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин

0

22 грудня під головуванням Віталія Беня відбулося засідання постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин. Участь у засіданні взяв заступник голови обласної Ради Анатолій Ткач.

Директор департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський  доповів депутатам про проєкт обласного бюджету на 2022 рік.

Зокрема, він розповів про передумови формування обласного бюджету, структуру надходжень та динаміку доходів, трансферти, структуру джерел фінансування видатків обласного бюджету.

Після обговорення формування обласного бюджету на 2022 рік Віталій Бень запропонував доповнення у розділі агропромислового сектора.

– Окрім основних джерел наповнення обласного бюджету, ми не повинні забувати, що агропромисловий комплекс є одним із таких джерел. Необхідно звернути увагу на сільське господарство в області. Ми повинні працювати над створенням нових робочих місць, розвитком чинного виробництва та будувати нове. Тільки тоді обласний бюджет буде наповнюватися в дохідній частині, – зазначив Віталій Бень.

Депутати інформацію про обласний бюджет взяли до відома та підтримали запропоновані доповнення.
Джерело: https://vinrada.gov.ua/vidbulosya-zasidannya-postijnoi-komisii-z-pitan-agropromislovogo-rozvitku-ta-zemelnih-vidnosin.htm

 

У Вінниці запустили тролейбус з вокзалу на Вишеньку через Юзвинську

Previous article

У Вінниці відкрили новий корпус лікарні швидкої допомоги

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *