НовиниПолітика

Вінницька міська рада цензурувала на своєму сайті прізвища нардепів від “Слуги народу”

0

Сьогодні у Вінницію приїхали Посол Швейцарії та сім нардепів.

Джеро https://politarena.info/reputatsiia/vinnytska-miska-rada-tsenzuruvala-na-svoiemu-saiti-prizvyshcha-nardepiv-vid-sluhy-narodu/ 

Першим про цю новину повідомив офіційний сайт Вінницької міської ради, але на ньому вирішили не згадувати прізвищ народних обранців, узагальнивши депутатів терміном “парламентарі”. 

До кого у Вінниці вирішили проявити таку підкреслену неповагу?

Цими парламентарями виявились: Ірина Борзова голова обласної “Слуги народу”, дружина вінницького губернатора.

Заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань наближення законодавства України до законодавства ЄС Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу Марія Мезенцева.

Голова підкомітету з питань зміни клімату та охорони атмосферного повітря Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Леся Василенко.

Член Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Дмитро Микиша.

Голова підкомітету з питань антикорупційної політики у сфері цифрових інновацій та публічних даних Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Олексій Жмеренецький.

Член Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Інна Совсун і навіть майбутній міністр екології Андрій Жупанін.

Не згадали особи нардепів і анонімні сайти Гройсмана, які переопубліковували новину з сайту міськради.

У Вінниці з наркотиками затримали 44-річного чоловіка

Previous article

Пішов з життя колишній міський голова Вінниці Іван Сорока

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини