ВІЙНАВІнничинаволонтерство

Вінницькі волонтери завдяки благодійному NFT-проєкту придбали автівку для ЗСУ

0
Вінницькі волонтери завдяки благодійному NFT-проєкту з продажу цифрових копій дитячих малюнків придбали автомобіль для Збройних сил України.

Про це у Фейсбуці повідомила координаторка проєкту – волонтерка Діана Подолянчук, джерело: Укрінформ.

«Завдяки благодійному NFT-проєкту ми придбали перше авто для наших захисників. NFT-колекція «Way of Ukraine» складається з дитячих малюнків, які створила малеча для підняття бойового духу наших воїнів. Малюнки передали бійцям разом з гуманітарною допомогою, а вилучені кошти від цифрової копії йдуть на допомогу ЗСУ», – написала Подолянчук.

За її словами, за виручені кошти волонтери придбали для військових автівку марки «Хюндай», яку підготували для використання у бойових умовах, – поставили передній захист, наклеїли захисну плівку на скло для кращого камуфляжу тощо. ЗСУ вже взяли на облік це авто.

Проєкт триватиме й надалі. Його амбасадорами є відомі особистості, зокрема, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, міністр фінансів Сергій Марченко, радник глави Офісу Президента Олексій Арестович та начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Як повідомлялось, 21 червня міністр оборони України Олексій Резніков за допомогу українським військовим у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, мужність і самопожертву у волонтерській діяльності, будівництво оборонних споруд та укріплень, підтримку внутрішньо переміщених громадян України під час війни вручив відзнаки Міністерства оборони України дванадцятьом волонтерам та активістам Вінниччини.

«Війна 3.0»: експерти, чий прогноз про першу фазу війни справдився, описали подальший сценарій

Previous article

Час смакувати! У Вінниці дешевшає полуниця!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА