Новини

Вінничан запрошують на акцію «Ангели Пам’яті» одночасно з усією Україною

0

18 лютого о 11:00 на площі Героїв Небесної Сотні біля пам’ятника Дерево Свободи, відбудеться Тиха акція «Ангели Пам’яті» одночасно з усією Україною. Вінниччина вже четвертий рік поспіль організовано відзначає Тиху акцію спільно з усією Україною.

«Для вінницької громади вже стало традицією, що після вшанування пам’ятних місць міста, родини та небайдужі містяни вирушають вшанувати могили загиблих Героїв та розміщують там “Ангелів Пам’яті”. Рідні загиблих Героїв щиро вдячні за вшанування, і це стало ще однією можливістю нагадати, що їх подвиг не марний», – зазначають організатори.

18 – 20 лютого в Україні відбулись розстріли мирних протестувальників у центрі європейського міста Києва. Ці події перевернули і сколихнули весь цивілізований світ. Результатом стало повалення кривавого політичного режиму та зміна геополітичного руху України від гніту росії до євроінтеграції. Ціна – життя Героїв Небесної Сотні. В ці дні Україна та світ вшановують подвиг беззбройних борців за свободу України.

Ще в лютому 2014 року митці творчої агенції “Територія А”, зокрема, Анжеліка Рудницька та небайдужі громадяни зібралися і вшанували пам’ять Героїв, розвішавши білих паперових ангелів на деревах вулиць де відбувалися розстріли. З того часу Тиха акція “Ангели Пам’яті” є щорічною, всеукраїнською, та всесвітньою.

У Тульчині горів автомобіль

Previous article

Внесено зміни до одної із обласних програм Вінниччини

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини