ВІнничинаГоловні новини

Вінничан штрафують за порушення карантинних обмежень

0

Впродовж тижня поліцейські склали понад 130 адміністративних матеріалів на порушників правил карантину, більшість з них – на суб’єкти господарювання.  

На території області поліцейські постійно проводять заходи з контролю за дотриманням протиепідемічних вимог.

Мобільні рейдові групи з числа працівників поліції, представників Держпродспоживслужби, Укратрансбезпеки та інших уповноважених осіб посилено контролюють дотримання карантинних обмежень, а також проводять роз’яснювальну роботу щодо необхідності їх дотримання.

За інформацією Управління превентивної діяльності, за минулий тиждень спільні групи провели 474 рейди та перевірили 8211 суб’єктів господарської діяльності, — інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.
За цей період поліцейські склали 134 адміністративних протоколи за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей), з числа яких: 14 – на перевізників, які 9 – на фізичних осіб, 111 – на суб’єктів господарювання. Ця стаття передбачає накладення штрафу на громадян від 17 000 до 34 000 гривень і на посадових осіб – 34 000 до 170 000 гривень.

Протягом тижня винесли 458 постанов про адміністративні правопорушення за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП (перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без захисних масок). За такі правопорушення передбачений штраф – від 170 до 255 гривень.

У Вінниці завдяки пильним містянам затримали грабіжника

Previous article

Вранці Вінниця стояла в заторах

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *