ВІЙНАВІнничинаНовини

В ОСТАННЮ ПУТЬ НА ВІННИЧЧИНІ ПРОВЕЛИ 8-РІЧНОГО КИРИЛА ПʼЯХІНА

0

Хлопчик помер після ракетного обстрілу у Вінниці

Вчора, 18 липня, на Вінниччину у Никифорівцях попрощались з 8-річним Кирилом Пʼяхіном. Він помер внаслідок ракетного удару у Вінниці. Кирило був єдиною дитиною у родині. Його тіло розпізнали за допомогою судово-медичної експертизи. Про це повідомляє I-VIN.INFO з посиланням на «Суспільне».

Кирило у момент ракетного обстрілу у Вінниці чекав своїх рідних в автомобілі. Проте потрапив у вогняну пастку. Його родина втекла з Херсону до Вінниці, коли почалась повномасштабна війна. Потім планували виїхати у Молдову. До Вінниці 14 липня вони приїхали, аби зробити документи для перетину кордону. Його бабуся в цей момент пішла робити паспорт для виїзду за кордон, а хлопчик з дядьком сидів у машині.

Поховали Кирила у Никифорівцях Немирівської громади, адже тут мешкають єдині на Вінниччині родичі. Тіло хлопчика привезла волонтерка Олена Верлан.

«Була ситуація: батько втратив свідомість. Змушена була йому надавати допомогу. І тато, і мама. Зарадити ти не можеш. Ти можеш лише допомогти, щоб прийшли в свідомість…», — говорить Олена Верлан.

До труни дитині поклали м’якого ведмедика. За словами мами Мар’яни, була улюблена іграшка сина. Ведмедик Потап Кирилу привезла бабуся. Хлопчик любив з ним спати. На похорон прийшло чи не все село. Також земляки родини з Херсону.

Як розповідають рідні Кирил любив співати. Він завжди був життєрадісним. Хлопчик народився 4 липня 2014, у рік, коли Росія розпочала війну в Україні.

Нагадаємо, у Вінниці внаслідок ракетного обстрілу загинула лікар-невролог.

Росія під час ракетного удару по Вінниці знищила пам’ятку архітектури, яку не зачепила навіть гітлерівська Німеччина

Previous article

Швейцарія та Ізраїль допоможуть відновити Будинок Офіцерів у Вінниці

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА