КультураНовини

«Джазовий хаб» на летовищі: вінничани готуються побачити перше в світі “Музичне Duty Free”

0

З 1 по 3 жовтня вінничани та гості міста зможуть насолодитися музикою на ювілейному XXV міжнародному джазовому фестивалі VINNYTSIA JAZZFEST-2021. Срібний ювілей найстарішого джазового фестивалю незалежної України вражатиме величезною кількістю концертів, арт-проєктів та сюрпризів.

Міжнародний Аеропорт “Вінниця” перед великою реконструкцією увійде в історію,  ставши першим міжнародним аеропортом в Україні, на території якого пройде знаменитий міжнародний джазовий фестиваль. Там, де була зала очікування, з’явиться сцена і глядацька зала з розкішним панорамним видом на злітну смугу.

А при вході всіх глядачів-пасажирів чекатиме атмосферна реєстрація на концертні рейси, “Джазове Duty Free” з раритетними дисками, платівками і сувенірами, багато креативних арт-просторів і зона відпочинку, де за запашною кавою, джазовими напоями і смаколиками всі зможуть поділитися яскравими враженнями, які неодмінно подарує ювілейний XXV міжнародний джазовий фестиваль Vinnytsia Jazzfest-2021.

Магія етно-джазу і найсучасніші експериментальні тренди, соул і фанк, золоті стандарти і блюз, яскравий польський і фірмовий американський джаз – глядачів чекає музика на будь-який смак.

На Вінниччині стареньку насмерть збила мажорна автівка.

Previous article

У Вінниці бійці спецпідрозділу КОРД звільнили людей з нелегального реабілітаційного центру

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *