БізнесГоловні новиниПолітика

Дорожня компанія близького до Коломойського депутата отримає з бюджету ще 1 млрд грн

0

Компанія “Хмельницьке ШБУ-56” яка пов’язана з олігархом Ігорем Коломойським та народним депутатом Сергіем Лабазюком (група “За Майбутнє”) підписала контракт з ремонту ділянки дороги у Вінницькій області на суму 1,09 млрд грн.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на ці системи ProZorro.

Контракт із службою автомобільних доріг Вінницькій області підписаний 28  січня. Окрім компанії нардепа Лабазюка, в тендері брали участь ще 2 компанії.

“Хмельницьке ШБУ-56” отримало державне замовлення, запропонувавши

ціну тільки на 0,2 менше конкурента.

Лабазюк став офіційним власником “Хмельницького ШБУ-56” 19 січня 2022 року. До цього компанія була оформлена на інших фізичних осіб, проте за твердженням ЗМІ контролювалася Лабазюком.

Компанія заробила завдяки тендерам 5,23 млрд грн, збільшивши виручку в 2 рази. Для порівняння в 2020 році “Хмельницьке ШБУ-56” отримало з бюджету на будівництво доріг 2,74 млрд грн

Нагадаємо, депутатська група “За Майбутнє” контролюється Ігорем Палицею – бізнес-партнером Коломойського. Група є головним союзником президентської фракції “Слуга народу” в парламенті, забезпечуючи життєдіяльність так званої монокоаліції.

ДБР оголосило про підозру колишньому заступнику начальника Вінницької податкової, який завдав державі збитки на 5 млн грн і потім пішов на підвищення

Previous article

У Вінницькій області склали два десятки протоколів за порушення санітарних вимог

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Бізнес