Головні новини

За рахунок податкової знижки вінничанам повернуть понад 13,4 млн грн податку на доходи фізосіб

0

У рамках декларування громадянами доходів, отриманих упродовж 2020 року правом на податкову знижку скористалось понад 5 тисяч вінничан.

«Після декларування та відповідних розрахунків мешканцям регіону повернуть понад 13,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб», – повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Вінницькій області Олег Мартинюк.

Посадовець зауважує, що у рамках декларування громадянами доходів, отриманих упродовж 2020 року правом на податкову знижку скористалось понад 5 тисяч вінничан. Переважна більшість з них, а саме майже 3,4 тис. осіб сплачували кошти на користь закладів освіти. Страхові платежі вносили понад 1,5 тис. вінничан. За придбання доступного житла та користування іпотечним кредитом розраховувались понад півсотні відповідно. Усім претендентам, які заявили про своє право на податкову знижку, нарахували до повернення 13 млн 438,2 тис. грн податку на доходи фізичних осіб. З них, на 01.07.2021 року, вже повернуто 11 млн 743,9 тис. грн. Проти аналогічного періоду минулого року нарахована до повернення сума, зросла на більш ніж 3,1 млн грн.

Нагадаємо, що для претендентів на податкову знижку декларування минулорічних доходів триває увесь рік. Тобто останнім днем, коли можна буде подати декларацію, є 31 грудня 2021 року.

Вінницькі поліцейські викрили посадовців, які привласнили чималі гроші

Previous article

«В2В jewelry» вирішили скоротити кількість вкладників за рахунок коронавірусу.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *