Новини

За інформацію, яка допоможе розкрити вбивство жінки з Крижопільської громади, обіцяють 100 тисяч гривень

0

Поліція оголосила винагороду 100 000 гривень за інформацію, яка допоможе встановити особу вбивці жінки, зображеної на фото. Убили жінку в селищі Крижопіль 24 серпня 2019 року неподалік залізничного вокзалу.  Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на пресслужбу поліції Вінниччини.

Загиблій жінці було 35 років, вона жила в селі Голубече Крижопільської громади.

“Звертаємось до громадян, які володіють будь-якою інформацією про особу, причетну до вбивства жінки, повідомити в поліцію за номерами:  096 0699951, 063 8800146. Конфіденційність  та грошова винагорода гарантовані”, – йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, кілера і вінничанина, який замовив убивство колишньої дружини, засудили до довічного ув’язнення.  Віталіна Плахотнюк була з простої сім’ї, жила з батьками, ні з ким не конфліктувала, не працювала на впливових посадах. Слідчі припускали, що замовником убивства міг бути колишній чоловік Віталіни. На підставі отриманої ухвали суду на проведення обшуку, поліцейські оглянули ноутбук колишнього чоловіка Віталіни Плахотнюк: “Там були запити: “шукаю кілера”, “як приховати сліди вбивства”, “як замолити гріх””.

На Вінниччині перевірять системи оповіщення і готовність захисних споруд до укриття населення

Previous article

На Вінниччині відкрили першу в області службу для допомоги постраждалим від насильства

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини