ВІнничинаСпорт

Лідер збірної України з боксу, вінничанин Олександр Яровий активно готується до Чемпіонату світу

0

Олександр Яровий – діючий Чемпіон Європи з боксу 2022 року серед молоді. Золоту нагороду представник Вінниччини здобув на Континентальній першості у столиці Болгарії, Софії, у квітні поточного року. Тепер хлопець активно готується до Чемпіонату світу.

Про це повідомляє федерація боксу Вінницької області.

Крок за кроком Олександр Яровий йде до своєї мети разом з багаторічним наставником Денисом Осадчуком. В розмові з прес-службою ФБВО Денис Осадчук розповів, що наразі разом з Денисом активно готуються до світової першості на зборі у Тисовці.

Прогнозів щодо виступів на Чемпіонаті світу наставник Олександра не наважився дати. Проте запевнив, що Олександр буде у чудових кондиціях і гарантовано дасть бій провідним боксерам світу.

Варто відзначити, що Олександр Яровий завдяки своїм останнім здобуткам по праву входить до числа лідерів світового боксу у ваговій категорії до 63,5 кг. Саме в цій вазі Олександр здобув перемогу на Чемпіонаті Європи і тепер готується підтвердити свій високий клас й на Світовій першості, яка пройде в листопаді 2022 року у Іспанії.

«У підготовці до Чемпіонату світу ми виходимо на фінішну пряму. Наразі ми пройшли чудовий збір у складі збірної України у Тисовці. Це, якщо можна так сказати, перший з трьох-чотирьох заключних зборів нашої команди перед стартом Чемпіонату світу», – зазначив Денис Осадчук.

У Вінниці суд призначив домашній арешт чоловікові, який незаконно переправляв осіб через кордон

Previous article

Підозрюють в шахрайстві: у Вінниці розшукують 36-річного чоловіка

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *