ВІнничинаГоловні новини

Менше року протрималась політична монополія Гройсмана. Названо нових гравців!

0

У Вінницькій області похитнулись позиції “Української стратегії Гройсмана”, яку очолює колишній мер обласного центру і прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Наразі в регіоні сформувалось три політичні сили, які конкурують за підтримку місцевого виборця – громадське об’єднання “Ми – Вінничани”, “Українська стратегія Гройсмана” і партія “ЄС”, яка на попередніх виборах не змогла продемонструвати зростання рейтингів.

Як повідомив офіційний сайт ТСН  створив  громадське об’єднання “Ми – Вінничани” колишній голова ОДА Валерій Коровій, який фактично керував виборчою кампанією партії Гройсмана на виборах до обласної ради та розглядався основним кандидатом на посаду її голови.

Після того, як УСГ зробила ставку на іншу особу, Коровій склав депутатський мандат та оголосив про створення ГО. Восени цього року до “Вінничан” приєдналися три народні депутати-мажоритарники з восьми: Геннадій Вацак, Лариса Білозір та Микола Кучер з групи “Довіра”. Заявлена мета об’єднання – сприяння залученню інвестицій в економіку області, розвиток її соціальної сфери. Але очевидно, що лише гуманітарними проєктами справа не обмежиться. Із восьми виборчих округів, які були на минулих парламентських виборах, УСГ не контролює жодного”, – йдеться у статті “Політичної Арени Вінниччини” на яку посилаеться сайт ТСН.

Зокрема, у 18 виборчому окрузі впевнено почуває себе близький до “Вінничан” народний депутат від “Батьківщини” Олег Мейдич. У 13-му окрузі був обраний Петро Юрчишин (“За майбутнє”), ще у трьох – представники “Слуги народу” Анатолій Драбовський (12), Максим Пашковський (11) та Ірина Борзова (14). З них лише Борзова, використовуючи, у тому числі, можливості чоловіка – голови Вінницької ОДА Сергія Борзова, веде активну роботу в окрузі.

На Вінниччину насувається похолодання. Попереджають про ожеледицю

Previous article

У Калинівці демонтують початкову школу, а землю під нею пустять з молотка

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *