НовиниПолітика

На Банковій розклали “по полицях” україномовне інтерв’ю Путіна

0

Стаття президента РФ Володимира Путіна «Про історичну єдність росіян та українців» наробила багато шуму в інформаційному полі. На Банковій ознайомилися з повним текстом “сповіді” очільника Кремля і зробили власні висновки. 

Невідомо для кого була написана така яскрава промова, однак можна пишатися вже тим, що лідер країни агресора почав писати українською мовою. Світовим лідерами і досі не зрозуміло чому президент сусідньої держави почав писати такі глибинні статті мовою, яку Росія не визнавала останні 30 років? Є припущення, що Володимир Путін готується заспівати українських пісень до ювілею нашої держави, можливо готує сингл “Як тебе не любити Києве мій”. А тим часом поки біля стін Кремля висаджують на клумбах чорнобривці на Банковій вже зробили власні висновки: 

Перший. Путін не приховує бажання Росії в черговий раз поглинути Україну. Якщо хтось в це не вірить – може повірите президенту РФ?

Другий. У Кремлі до сих пір не розуміють, що відбувається в Україні. Причина – принципове позбавлення України суб’єктності. Звідси відверто брєдові ідеї про створення Заходом з України модель «анти-Росії». Звідси всі провали в плануванні і реалізації планів починаючи з 2014 року.

Третій. Своїм нав’язуванням «братньої любові» Кремль намагається списати тисячі смертей і не розуміє, як все далі відштовхує від себе український народ (його кремлівські стратеги взагалі не враховують гостроти ситуації, вважаючи за краще підкуповувати псевдо політичні еліти). У цих смертях Кремль намагається звинуватити колективний Захід, перекладаючи з хворої голови на здорову.

А поки на Банковій роблять гучні заяви і перемивають кістки “псевдо політичним елітам”, наші військові продовжують боронити державні кордони.

Слава Україні!Героям Слава!

Голова Вінницької обласної ради заявив про дефіцит коштів у бюджеті та загрозу виконання обласних програм

Previous article

​З чого варто почати освоювати фінансову грамотність?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини