БізнесВІнничинаНовиниПодії

На Вінниччині готуються до проведення традиційних осінніх ярмарків

0
?????????????????????????????????????????????????????????

З метою забезпечення населення області сільськогосподарською продукцією та продовольчими товарами за цінами виробників, сьогодні, 18 жовтня, під головуванням директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Володимира Мережка відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення ярмарків.

Участь у засіданні взяли керівники Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, Вінницької обласної спілки споживчих товариств, Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, управління патрульної поліції у Вінницькій області, Департаменту патрульної поліції та представники головних управлінь та структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час засідання Володимир Мережко озвучив низку важливих питань, які стосувалися безпеки та охорони громадського порядку, а також дотримання всіх епідеміологічних та санітарних вимог.

Крім того, очільник Департаменту зазначив:

 “Проведення сільськогосподарських ярмарків має на меті забезпечення населення якісною продукцією за доступними цінами. Завдяки ярмаркам люди мають можливість зробити заготівлю на довготривалий період. Напередодні ярмарку було проведено детальний моніторинг цін на сільськогосподарську продукцію, який дасть нам змогу визначити рекомендовані ціни для товаровиробників, що братимуть участь у проведенні ярмарків. Крім цього, буде проводиться контроль якості та ваги запропонованої виробниками продукції».

До участі в ярмарках залучено сільськогосподарські формування, фермерські господарства, суб’єкти господарювання у сфері торгівлі та громадського харчування, споживчої кооперації та переробної промисловості. Головна умова участі – якісна продукція зa прийнятними цiнaми бeзпoсeрeдньo від виробників.

Нагадуємо, що осінні сільськогосподарські ярмарки відбудуться вже цієї неділі 24 жовтня та у суботу – 30 жовтня 2021 року, у місті Вінниці на площі, яка прилягає до торговельного центру «Plaza Park» по вул. Келецькій, 117-Б.

Режим роботи ярмарку: з 8-00 до 15-00 години.

У “Вінницяміськтеплоенерго” назвали перелік будинків, які залишились без тепла

Previous article

Як вінничанам виїхати за межі області: нові правила карантину

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Бізнес