ВІнничинаНовини

На Вінниччині копи за добу затримали трьох крадіїв, серед них – підліток

0

Поліцейські минулої доби, 6 червня, розкрили ряд злочинів, серед них крадіжки особистого майна. У Вінницькому та Тульчинському районах правоохоронці встановили причетних до правопорушень осіб, серед яких – неповнолітній.

У ході проведення розшукових заходів та завдяки записам з камер спостереження встановили особу, причетну до вчинення майнового злочину. Ним виявився раніше судимий 53-річний вінничанин.

Підозрюваний проник до диспетчерської будки та, скориставшись відсутністю власника, викрав рюкзак, у якому знаходились мобільний телефон та грошові кошти в сумі одна тисяча гривень. Цього ж дня вінницькі поліцейські розшукали 59-річного вінничанина, який у продуктовому магазині викрав мобільний телефон місцевої жительки. А в Тульчинському районі 16-річний хлопець вкрав телефон з підсобного приміщення, – повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

За цими фактами слідство розпочало кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинення таких злочинів зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

На Вінниччині копи за добу затримали трьох крадіїв, серед них - підліток

У Вінницькій області винахідники зуміли підвищили ефективність роботи ППО — ОВА

Previous article

Вінницькому ліцею №26 хочуть присвоїти ім’я Героя України Дмитра Майбороди

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *