Новини

На Вінниччині оголосили про підозру колишній начальниці відділення Укрпошти

0

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури повідомлено про підозру колишньому начальнику одного із відділень «Укрпошти» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191.

За інформацією пресслужби Вінницької обласної прокуратури, з травня 2021 року до червня 2021 року на той час начальник одного із відділень «Укрпошти» у Хмільницькому районі Вінницької області, зловживаючи своїм службовим становищем, розтратила кошти з каси відділення, які були їй ввірені, чим завдала Вінницькій дирекції АТ «Укрпошта» матеріальної шкоди в сумі понад 117 тис. грн.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину у судовому порядку, жінці загрожує покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

На Вінниччині поліція затримала нелегальну партію спирту на пів мільйона гривень

Previous article

У Вінниці з наркотиками затримали 44-річного чоловіка

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини