КультураНовини

На Рош ха-Шана в Умань хасидів будуть пускати тільки при наявності COVID-паспортів

0

Приїзд паломників з Ізраїлю до Умані на святкування єврейського Нового року Рош ха-Шана буде можливий при наявності документів, які підтвердять вакцинацію від коронавируса.

Як передає Укрінформ з посиланням на прес-служба Нацполіціі , про це заявив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський під час переговорів зі своїм ізраїльським колегою Аріє Дері.
Крім того, сторони узгодили, що ключовою умовою приїзду паломників буде нормалізація епідеміологічної ситуації в Україні.

«У взаємодії з нашими ізраїльськими колегами українські правоохоронці готові організувати безпечне перебування паломників з Ізраїлю. Ніяких перешкод немає, якщо у прибулих туристів будуть відповідні документи, що підтверджують вакцинацію від COVID-19 », – зазначив Монастирський.

Міністри внутрішніх справ України та Ізраїлю обговорили можливість сприяння з боку ізраїльської сторони в подоланні чергової хвилі захворювань в Україні шляхом поставки партій вакцин з Ізраїлю, де успішно пройшла кампанія вакцинації населення.

Нагадаємо: в минулому році на період святкування Рош ха-Шана в Умані ввели посилені протиепідемічні заходи щодо попередження поширення коронавирусной інфекції. При цьому уряд Ізраїлю направило своїх представників поліції для допомоги українським правоохоронцям стежити за дотриманням правопорядку під час святкування.

У Вінниці викрили підпільний гральний заклад замаскованй під майстерню ключів

Previous article

У Вінницьких Хуторах, знайшли 26 снарядів копаючи фундамент

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *