Головні новини

“Область готова до можливого вторгнення” – керівництво та військові Вінниччини

0

Вінницька область готова до можливого вторгнення зі сторони Російської Федерації. У регіоні достатнього потрібних засобів для протистояння агресії. 

Про це під час брифінгу 15 лютого повідомив голова Вінницької обласної державної адміністрації та за сумісництвом керівник оборони регіону Сергій Борзов.

“У нас є всі ті засоби захисту, які передбачені збройними силами і територіальною обороною. Область готова”, – зазначив Борзов.

Слова “губернатора” також підтвердив командир бригади територіальної оборони Вінниччини підполковник Юрій Парадюк. Військовий переконував, що засобів для стримування ворога вистачає.

“За рахунок Міністерства оборони України ми маємо склади, є зброя на цих складах. Все, що стосується забезпечення сил територіальної оборони Вінницької області, тобто зброя, боєприпаси, спорядження є в достатній кількості. Єдина наше завдання сьогодні – це спільна консолідація та зібрати людей, які б служили у військовому резерві, а все інше буде”, – сказав Парадюк.

Проте відповідати на запитання: “Чи надійшло до області те, озброєння, яке протягом останніх тижнів передавали європейські партнери України?” – виступаючі відмовилися, посилаючись на військову таємницю. Також залишилася не озвученою інформацію, чи має обласна влада інформацію про переміщення ворожих військ територією невизнаного Придністров’я, яке межує з Вінниччиною.

Внесено зміни до одної із обласних програм Вінниччини

Previous article

Близько 1,5 тисячі вінничан вже зареєструвалися в акції від «Вінницягазу»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *