ВІЙНАВІнничина

ОРДЕН “ЗА МУЖНІСТЬ”, ЯКИМ ПОСМЕРТНО НАГОРОДИЛИ СЕРЖАНТА З БАРСЬКОЇ ГРОМАДИ, ПЕРЕДАЛИ ЙОГО ВДОВІ ТА СИНАМ

0

Дружині та синам загиблого уродженця Барської громади молодшого сержанта, командира саперного відділення Романа Шиманського вручили орден «За мужність».

Про це 21 липня поінформували у Військовій частині А0853.

Командир військової частини та міський голова вручили дружині та синам орден «За мужність» III ступеня, яким посмертно нагородили молодшого сержанта Романа Шиманського, відповідно до Указу Президента України №220/2022 від 07.04.2022, – йдеться у повідомленні.

Відомо, що 27 лютого взвод інженерних загороджень виконував бойове завдання в передмісті столиці та був атакований військами російської федерації. Саме тоді 38-річний молодший сержант Шиманський Роман Володимирович загинув героєм від рук російського окупанта.

З 2006 року до останнього подиху Роман Шиманський гідно та з честю служив українському народові. Мав прекрасну дружину, виховував двох синів, будував будинок, жив заради здійснення мрій своєї родини. Але, на жаль, війна не обирає і часто  забирає кращих. Роман до останнього подиху не зрадив військовій присязі та честі воїна, – читаємо у повідомленні.

Юні вінничaни зібрaли кошти нa aвтівку для ЗСУ

Previous article

Міжнародна організація з міграції України надала фанеру та брезент для усунення наслідків теракту у Вінниці

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА