ВІнничинасоціальна політика

Перший в Україні: у таборі біля Вінниці запрацював оздоровчий центр для маріупольців

0

У оздоровчий центр «ЯМаріуполь-Родина» вже заїхали 35 сімей з дітками. Загалом за вісім змін тут зможуть оздоровитися майже тисяча маріупольців.

Про це повідомляє міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук. Оздоровчий центр – спільний проєкт двох команд: Маріуполя і Вінниці.

«Ще коли ми обговорювали з Вадимом Бойченком створення у Вінниці центру підтримки маріупольців, запропонував організувати і психологічну реабілітацію саме для дітей. І ми це зробили», – пише мер.

Національна поліція надала у користування свій заклад посеред хвойного лісу. Місто допомогло з підготовкою комплексу до роботи, організацією харчування, а вінницька молодь – з прибиранням території.

Представники Маріупольської міської ради оновили наповнення будиночків, встановили на території спортивний та дитячі майданчики.

Також для маленьких гостей ми запланували різні екскурсії, майстер-класи та активності.

«Символічно, що саме сьогодні восьма річниця визволення Маріуполя. Маріупольці і всі українці вірять, що буде і друге звільнення. Україна відбудує Маріуполь, який стане ще кращим, ще сильнішим. І маріупольці повернуться до рідного міста. А поки що – ми підставимо плече підтримки», – йдеться в дописі.

Як зазначають  на ресурсі “Донбас24” охочі можуть залишати заявки у центрах «ЯМаріуполь». Оздоровчий центр приймає сім‘ї з маріупольською реєстрацією (один дорослий плюс дитина). Перевага надається сім‘ям з двома та більше дітей.

У Могилів-Подільській громаді попрощаються із загиблим воїном

Previous article

Лисичанськ. Як Росія стирає історію в “мертвому місті” України

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *