ВІнничинаНовини

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ ЖИТЕЛЯ КАЛИНІВКИ, ЯКИЙ ВЧИНИВ СЕРІЮ КРАДІЖОК НА ТЕРИТОРІЇ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

0

У Хмільницькому районі затримано злочинця, який вчинив серію крадіжок.

Оперативники встановили та розшукали правопорушника, який вчинив серію крадіжок. Поліцейські ідентифікували чоловіка завдяки записам з камер відеонагляду та встановили місце його перебування. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

За словами начальника Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції Володимира Олексюка, повідомлення про викрадення велосипеда з території місцевої школи правоохоронці отримали 2 серпня від потерпілого, жителя міста Калинівка. Під час перегляду відео з камер нагляду поліцейські встановили крадія. Ним виявився 29-річний місцевий житель. Чоловік раніше судимий за майнові злочини.

Того ж дня поліцейські встановили причетність правопорушника до крадіжок алкогольних напоїв з супермаркетів Калинівки. Із заявою про викрадення спиртного до поліції звернулись працівники торговельного закладу. Переглядаючи відео з камер спостереження магазину, оперативники побачили як чоловік двічі виносив з магазину товар і не розраховувався за нього.

У подальшому з’ясувалось, що фігурант причетний також до вчинення інших майнових злочинів на території Хмільницького району. За цими фактами слідством розпочато досудові розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

У суботу рятувальники Вінниччини 36 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, з яких більшість сталася в екосистемах

Previous article

Схід і Захід України об’єднались під час війни, як і всі громади Вінниччини – розповідь волонтера з Тиврівщини

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *