ВІЙНАНовини

Російську колону на Київщині зупинив 20-річний боєць тероборони з РПГ

0

Під час боїв на Київщині 20-річний боєць місцевої тероборони зупинив колону техніки російських окупантів. Боєць з ручного протитанкового гранатомета підбив танк, який вів колону, а також БМП. Далі колону повністю розбили військові ЗСУ.

Як розповіли в Територіальній обороні ЗСУ, це був перший бій з російськими окупантами практично для всіх військовослужбовців 114 бригади територіальної оборони Київщини. Адже 98% особового складу цієї бригади ніколи раніше не воювали.

У селі Дмитрівка Бучанського району колона з 7-14 машин російської бронетехніки проривалася на Житомирську трасу. Захисники Дмитрівки зупинили ворога, маючи лише легку піхотну зброю. Загалом випустили по колоні 21 постріл з РПГ-7, йдеться в сюжеті БЦТВ.

Героєм виявився 20-річний боєць тероборони з позивним «Змій», для якого цей бій був перший. У лобовій атаці хлопець за допомогою РПГ-7 підбив перший танк, який вів колону. Захоплений танк передали ЗСУ. Також тероборона підбила російську БМП. Таким чином вдалося виграти час, щоб підійшли ЗСУ та розбили бронеколону російських військ вщент.

 

ВЧОРА ЗАПОРІЗЬКІ ЗАХИСНИКИ ПОРАНИЛИ 80 ОКУПАНТІВ, ЩЕ 50 – ЛІКВІДУВАЛИ

Previous article

Примусова депортація українців до рф, окупованого Криму та ОРДЛО є воєнним злочином – Кориневич

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА