Головні новиниНовиниПодії

Російські журналісти не витримують антиукраїнської пропаганди!

0

Стажистка «Першого каналу» розповіла, як працює російська пропаганда. Студентка російського Інституту кіно і телебачення – Вероника Косаткина, розкрила причини свого дострокового припинення стажування в пропагандистській програмі «Час покаже» на пропагандистському «Першому каналі».

У своєму youtube-каналі вона розповіла про деякі секрети фільмування та призналася, що у журналістів, які працюють там, практично немає власного життя, весь свій час люди проводять на телеканалі.

Завданням дівчини був пошук українців, яких можна було б запросити на ефір з метою підтвердження постулатів пропагандистів про жахи в Україні. Проте це завдання виявилося непосильним — не допомагали ні розсилки в соціальних мережах, ні листи друзям, ні навіть звернення до «дивних парубків зі спільноти «Знайомства Україна» (спільнота з соцмережі ВКонтакте).

Один раз вона попала в число тих, хто отримував дзвінки росіян в студії, і того дня їй довелося вислухати багато одкровення про «масонів», гидоту та маячню і навіть одкровення якоїсь бабусі, яка призналася, що у неї дуже болить серце, але вона не може відірватися від екрана.
У кадрі Косаткина дивується, як її колишні товариші по службі «можуть терпіти цілими днями ту агресивну пропаганду, яку їм заливають у вуха автори програми «Час покаже», зокрема Артем Шейнін. У коментарях до відео українці подякували журналістці за сміливість.

Переглянути відео можна за посиланням 

На Вінниччині затримали злочинне угрупування з іншої області

Previous article

На дорогах Вінниччини проводиться осінній комісійний огляд доріг

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *