ВІЙНАНовини

Російські окупанти ізолюють захоплені населені пункти та розстрілюють волонтерів

1

Росіяни повністю ізолюють від України захоплені населені пункти та не допускають волонтерів, розстрілюючи їх.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зокрема, на сьогодні заблоковано всі окуповані населені пункти Великобурлуцького району Харківської області. Виїзд можливий лише на територію рф.

Діє абсолютна заборона на доставлення гуманітарних вантажів із контрольованої Україною території. Місцевих жителів попереджено про те, що волонтери, які намагаються доставити допомогу – розстрілюються. Нещодавно стало відомо про розстріл волонтерів, які їхали з СМТ Шевченкове.

Станом на 20 квітня у Великобурлуцькому районі відсутній мобільний зв’язок. Багато населених пунктів залишились без електропостачання. Не працюють банкомати, а продукти продаються за значно завищеними цінами. Відсутня медична допомога та постачання ліків. За даними українських розвідників, дороги, в тому числі ґрунтові, окупанти заміновують.

У дитячому садку в Калинівці печуть патріотичні великодні солодощі для військових

Previous article

У Маріуполі загарбники облаштували декілька братських могил та скидають туди тіла

Next article

You may also like

1 Comment

  1. Российское военное руководство и дальше продолжает посылать военных на военные действия с Украинским государством. При всем этом рядовые безмерно часто гибнут не осмысливая за что. Наряду с этим их в совокупности особо интенсивно начали гнать на довольно трудные части перед 9 мая месяца. Небезынтересно, разве всем российским уроженцам безразлично, что сегодня погибают даром их в совокупности юноши и они всегда будут кроме того отстраненно глазеть на это и еще ничего не высказывать, в то время как их незаслужено командируют на погибель несправедливые руководители?

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА