ВІнничинаЗдоров'яНовини

Серед вінницьких лікарів і фармацевтів визначать кавалера Ордена Святого Пантелеймона

0

Щороку в Україні обирають кращих медичних працівників для нагородження відзнакою “Орденом Святого Пантелеймона” в 11 номінаціях. Цього року Поважна Рада ввела нову номінацію «Найкращий працівник фармації».

У середу, 15 грудня, до Вінниці з робочим візитом приїде голова Поважної ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» Василь Князевич. Він ознайомиться із роботою регіональної ради та як надається паліативна допомога в області.

Голова Вінницької регіональної ради, заступниця директорки департаменту охорони здоров’я та реабілітації облдержадміністрації Тетяна Бондаренко повідомила, що відзнака “Орден Святого Пантелеймона” знакова нагорода для медичних працівників.

«Процедура пошуку та висунення кандидатів на отримання відзнаки покладається на Регіональні ради. Саме вони здійснюють відбір та аналіз кандидатів в областях. А уже Національна експертна комісія визначає кращих кандидатів та рекомендує їх Поважній раді. Поважна рада визначає лауреатів та присуджує відзнаку. Медична галузь має багато гідних кандидатів для цієї відзнаки. І наразі ми активно працюємо над пошуком та висуненням кандидатів», – відзначила Тетяна Бондаренко.

Громадська відзнака за професіоналізм та милосердя “Орден святого Пантелеймона” має професійно-фахову спрямованість і присуджується з 2017 року за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я.

У Ладижині чиновники виплатили собі мільйон до професійного свята

Previous article

У Вінниці відкрили новорічну пошту

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *