Новини

Тростянецький спиртзавод виставили на приватизацію за ₴44 мільйони

0
Державне підприємство «Тростянецький спиртовий завод», що на Вінниччині, виставили на приватизацію зі стартовою ціною 44 млн грн.

Про це повідомляє Фонд державного майна України, передає Укрінформ.

«Предметом діяльності є виробництво та реалізація спирту етилового ректифікованого та інше. До складу єдиного майнового комплексу входять 67 одиниць нерухомого майна (будівлі та споруди)», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що стартова ціна об’єкта малої приватизації – 44,01 млн грн. Єдиний майновий комплекс підприємства продаватимуть на аукціоні 26 листопада, повідомляє портал Prozorro. Продажі.

Згідно з умовами продажу, покупець Тростянецького спиртзаводу зобов’язаний забезпечити збереження основного виду діяльності підприємства протягом 1 року. Крім того, не допускається звільнення працівників заводу з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу протягом 6 місяців.

Підприємство розташоване у селищі Тростянець Гайсинського району.
Як повідомляв Укрінформ, із 15 жовтня 2020 року в Україні почалася приватизація підприємств спиртової галузі. Загалом на приватизацію держава виставить 41 місце провадження діяльності, що входять до держпідприємства «Укрспирт», та ще 37 об’єктів концерну «Укрспирт».

На дорогах Вінниччини проводиться осінній комісійний огляд доріг

Previous article

Господарський суд Вінниччини постановив стягнути з підприємства майже 140 тис. гривень

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини