Новини

У Вінниці затримали «гастролера», що полював на іномарки

0

Цієї неділі у Вінниці сталась крадіжка автомобіля Ford Focus. Викрадач викрав авто за допомогою дублікату ключів. Проте злочин було розкрито, ще до звернення про його вчинення

Про це повідомляють у відділ комунікації поліції Вінницької області.

Власниця авто залишила свій легковик на вулиці 600-річчя. За словами начальника відділення поліції №1 Вінницького районного управління поліції Ігоря Сандул, близько 04:30 поліціянти сектору реагування Патрульної поліції в місті Калинівка зупинили автомобіль Ford на іноземній реєстрації за порушення Правил дорожнього руху. Під час розмови з правоохоронцями чоловік помітно нервував та надав неправдиві відомості про себе.

Викрадач був без документів на автомобіль, саме тому працівники поліції змогли запобігти злочину. Зловмисником виявився 33-річний житель Чернігівської області, який переховується від органів досудового розслідування за вчинення кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 121 – “Умисне тяжке тілесне ушкодження”.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Яким чином він зробив дублікат ключів – з’ясовує слідство. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України – “Незаконне заволодіння транспортним засобом”. Йому загрожує до п’яти років в’язниці.

Вінничан запрошують прибрати “Вишенське Озеро”

Previous article

“Алея життя”: на честь донорів органів у Вінниці висадили яблуні

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини