Головні новиниНовини

У Вінниці затримали “закладчика”: чоловік мав при собі згортки з наркотиками

0

25 листопада оперативники Вінницького районного управління поліції на Івана Богуна вилучили у затриманого 35-річного вінничанина, згортки з наркотичними речовинами. 

Під час реалізації оперативної інформації щодо збуту наркотичних речовин поліцейські затримали раніше судимого за майнові та наркозлочини жителя обласного центру. Під час поверхвеного огляду у нього поліцейські вилучили згортки з наркотичними речовинами, які він не встиг збути шляхом закладок, мобільний телефон та банківські картки, на які надходили кошти за наркотики.
Вилучені наркотичні речовини направили на експертизу. Чоловіка затримали у процесуальному порядку, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Вінниці на вул. Магістратській “на гарячому” спіймали раніше судимого чоловіка, який розповсюджував наркотики. При собі чоловік мав 42 “закладки”, які мав розповсюдити по місті.

На Вінниччині через незаконний видобуток піску зсунулися стіни кар’єру

Previous article

У Вінниці реконструюють систему теплозабезпечення ще одного мікрорайону

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *