КультураНовини

У Вінниці пройде сертифікаційний іспит з польської мови

0
Вінничани та мешканці області відтепер мають можливість отримати сертифікат про знання польської мови, заради якого раніше доводилось їхати до навчальних закладів в інші регіони.
Безпрецедентним є той факт, що вперше в Україні подібний іспит поряд з іменитими Львівським державним університетом ім.І.Франка та Чорноморським державним університетом ім.Петра Могили, які мають відповідну ліцензію з надання освітніх послуг, дозволено складати у Вінницькій громадській організації.
У Вінниці іспити про знання польської проводитимуться на базі ГО «Центр розвитку та партнерства полонії» на таких рівнях: В1, В2, С1 та С2 у групах, адаптованих до потреб дорослих, А2, В1 та В2 у групах, адаптованих до потреб дітей та підлітків.
Перший іспит на отримання сертифікату з польської мови як іноземної відбудеться вже 20-21 листопада 2021 року. Слід зауважити, що вартість складання іспиту дещо «кусається» як для громадської організації неприбуткового характеру – 170 євро, з яких плата за видачу сертифіката – 20 євро.
Зазначимо, що підтвердження рівня знання іноземної мови є необхідним, в першу чергу, для вступників до польських вишів, число яких, зважаючи на карантин та відкриття нових можливостей для вступу до країн Західної Європи, поступово зменшується.
Зареєструватись на складання мовного екзамену можна за посиланням
УВАГА!!! Організатор не виключає можливість скасування іспиту внаслідок погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації в країні. Також громадська організація не несе відповідальності за відмову визнавати виданий сертифікат

“Сила Нескорених”: як у Вінниці вітали захисників вітчизни

Previous article

У Вінниці через підозрілий предмет з будинку евакуювали 50 людей

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *