Політика

У МСЕК новий очільник

0

4 серпня під головуванням заступника голови обласної Ради Ігоря Івасюка відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заняття посади керівника Вінницького обласного центру медико-соціальної експертизи.

Це третє засідання комісії. За результатами попередніх двох, до участі у конкурсі із 4 претендентів були допущені двоє: нинішній директор закладу Ігор Костенко та голова профкому закладу Андрій Засаднюк.

Обидва кандидати на посаду представили своє бачення розвитку закладу на найближчі три роки, розповіли про проблеми, які, на їхню думку, заважають закладу бути відкритим, наголосили, що необхідно привести штатний розпис та зміну зон обслуговування у відповідність до територіальної реформи.

За результатами голосування, «за» кандидатуру Андрія Засаднюка проголосували 3 члени комісії із восьми присутніх, утримались 5. «За» Ігоря Костенка5, проти – 2, утримався – 1 .

Таким чином, конкурсна комісія рекомендуватиме призначити Ігоря Костенка на посаду керівника Вінницького обласного центру медико-санітарної експертизи. Це питання буде включено в порядок денний чергової сесії обласної Ради. Якщо депутати підтримають відповідне рішення, то Ігор Костенко очолюватиме заклад наступні 3 роки.

У вінницькій області працює 17 центрів МСЕК, де приймає 71 лікар. У минулому році оглянули 27 197 пацієнтів.

Джерело: https://vinrada.gov.ua/kerivnikom-vinnickogo-oblasnogo-centru-msek-konkursna-komisiya-rekomenduvala-priznachiti-igorya-kostenka.htm

Данія надала Україні півмільйона доз вакцини AstraZeneca

Previous article

На Вінниччині через аварійну ситуацію два села залишилися без газу

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *