БізнесНовини

Фонд держмайна виставив на аукціон «Вінницький завод «Кристал»

0

Стартова ціна об’єкта приватизації становить майже 90 млн грн

Першого жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації державного пакету акцій Акціонерного товариства «Вінницький завод «Кристал», що становить 100% статутного капіталу товариства. Стартова ціна об’єкта приватизації становить 89 932 000 грн. Заявки для участі в онлайн-аукціоні приймаються до 30 вересня включно. Про це повідомляється на сайті Фонду держмайна (ФДМУ).

Завод, розташований за адресою м. Вінниця, вул. 600-річчя, 21, розпочав свою діяльність у 1973 році в системі алмазопереробної промисловості. В 1992 році на підприємстві було створено ювелірне виробництво, яке виготовляє ювелірні вироби з дорогоцінних металів зі вставками з діамантів та іншого дорогоцінного каміння. У 2020 році підприємство перетворено в Акціонерне товариство.

««Кристал» має потужний інвестиційний потенціал. Завод є унікальним підприємством в Україні з переробки алмазів у діаманти», – зазначили у ФДМУ.

На сьогодні підприємство виготовляє понад 5000 моделей ювелірних прикрас. Все обладнання, необхідне для виробничого процесу – є в наявності. Ділянки діамантового виробництва працюють за схемою повного замкнутого циклу всіх процесів і операцій, що дає можливість з алмазів будь-яких розмірів отримувати, в результаті обробки, діаманти та ювелірні прикраси з дорогоцінним камінням бездоганної якості.

Переможець прозорого аукціону отримає у власність нерухоме майно площею 9533,0 м², яке розташоване у Вінниці на вулицях 600-річчя, Павлова, Пирогова та у Черкасах на бульварі Шевченка. До складу об’єкта приватизації входять 14 одиниць нерухомого майна, а саме: виробничі, складські, нежитлові приміщення;  автогараж; магазин тощо. Також підприємство має у своїх активах рухоме майно: верстати, виробниче обладнання, автотранспортні засоби (10 одиниць).

Спецпроэкт:План Ющенка «сім кроків на шляху до демократії» для Молдови — це своєрідна формула штайнмайєра тих часів. Частина 5 Лекція експерта НІСД

Previous article

У Вороновиці рецидивіст пограбував продавчиню

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Бізнес