Головні новини

Через відсутність громадського транспорту в мікрорайоні вінничанин влаштував одиночний пікет

0
Pop Art Young Man Protesting on the Picket with Blank Banner. Strike and Protest Concept. Guy Shouting on Demonstration. Vector illustration

В цьому районі мешкає близько 20 сімей. До 2014 року від зупинки і до аеропорту “Вінниця” їздила маршутка. 7 років тому її скасували. Все що просить Сергій Бондарчук продовжити маршрут тролейбуса 12А “Гніванське шосе — Немирівське шосе” на кілька зупинок. Під мерією чоловік простояв 20 хвилин. Далі його запросили в середину.

Поки ремонтують летовище , транспорт туди не пустять,  каже директор Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку Михайло Варламов. Як тимчасове вирішення питання пропонує Сергію Бондарчуку — як компенсацію за довіз дітей до школи  матеріальну допомогу у розмірі 5 тисяч гривень на рік.

Попередньо, реконструкція вінницького летовища та індустріального парку по Немирівському шосе, 213 триватиме близько двох років,  каже Ваарламов. Опісля на цьому відрізку шосе відремонтують дорогу, облаштують зупинки та пустять громадський транспорт. До того часу, тим хто звертатиметься виплачуватимуть грошову компенсацію за перевезення дітей до школи.

У Вінниці планують будувати сонячні електростанції для лікарень і комунальних закладів.

Previous article

У Вінниці на дорогах встановлять камери, які фіксуватимуть порушення ПДР

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *