ВІнничинаНовини

Що не так у Вінницькій обласній раді з бюджетом?

0

Рівно тиждень тому, 24 грудня, депутати ухвалили обласний бюджет-2022. Тоді «за» проголосувало 64 депутати із 84 від складу ради.

Не будемо деталізуватися на параметрах нового бюджету, бо робити це марно. З тієї причини, що впродовж тижня чиновники, які відповідають за поширення важливих документів на офіційних носіях, не спромоглися оприлюднити остаточну версію обласного бюджету-2022 на сайті.

На ранок 31 грудня, попри вимоги чинного законодавства, попри регламент ради, показники бюджету на наступний рік відсутні.

Не зрозуміло, чому від громадян обласна рада приховує зміст основного фінансового документа області. Логічно випливає наступне: якщо щось не оприлюднюють, то на це є причини. Що це за причини – залишається тільки здогадуватися. І спадає на думку дві версії: перша – щось приховують навмисно; друга – в облраді коїться суцільний безлад, або «бардак», як кажуть у народі.

Зазначимо одразу ж, що версії від влади: «фіндокумент занадто великий» (багато букв і цифр); «кому це цікаво?», «подумаєш, оприлюднимо під кінець січня (року)» та інші відмовки не проходять.

Бо у Вінницькій міській раді, де теж заправляє команда більшості з УСГ, бюджет міської територіальної громади спромоглися оприлюднити у день затвердження.

Так що не так у Вінницькій обласній раді з бюджетом?

 

Вінничанам нагадують про необхідність технічного обслуговування внутрішніх мереж газопостачання

Previous article

Хто винен, якщо з крана тече брудна гаряча вода?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *