ВІЙНАГоловні новиниПолітика

Як депутат Вінницької облради від «ОПЗЖ» втік за кордон?

0

З початку вторгнення рф на територію України багато свідомих чоловіків виявили бажання захищати країну, подалися добровольцями у тероборону та ЗСУ. В той же час, окрема категорія чиновників чоловічої статті просто втікли за кордон та плювати хотіли на країну.

Так, депутат Вінницької обласної ради, який був обраний від нині забороненої проросійської політсили «ОПЗЖ», Сергій Ткачук в перший день війни на власному автомобілі Toyota перетнув Україно-Молдовський кордон та попрямував до Румунії. При цьому в Україні вже повноцінно був введений військовий стан, яким передбачено заборону на виїзд за кордон чоловіків віком від 18 до 60 років. Звичайно можна припустити, що у сина одіозного бізнесмена може бути група інвалідності, яку він заробив непосильною працею протираючи сидіння в обласній раді протягом останніх двох скликань.

Також варто зауважити, що С. Ткачук є діючим керівником одного з відділів Закарпатської митниці, до керівницва якої теж є запитання, як вони такого цінного працівника випустили під час війни за кордон.

Питання щодо даного факту залишається відкритим, де реакція правоохоронних органів, керівництва обласної ради та митниці, а також морального відношення суспільства до депутатів, які представляють проросійські політсил

На 89-му році життя помер Леонід Кравчук

Previous article

Ціни на заправках Вінниччини не повинні перевищувати 39,86 гривень за літр звичайного бензину

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА