ВІЙНАГоловні новини

Арестович зазначив, що росіяни перекидають свої війська до України частинами

0

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів про те, коли почнеться друга хвилю наступу військ РФ на Донбас.

Про це він сказав 11 квітня у передачі російського правозахисника Марка Фейгіна.

“Що стосується війни, інтрига така – чекаємо приходу другої хвилі на сході. Накопичуються, накопичуються, (війська РФ – ред.), ми про це говорили. Терміни різні: від двох-трьох діб, до семи. Десь у цей період повинні поперти. Другі ешелони, які приїхали з Росії, перекинуті з півночі. Російське командування вже відзначилось у цій війні тим, що воно вводить свої сили частинами. З нездоровою нетерплячістю у стилі “треба ж щось робити”. Подивимось. На півдні, від Мар’їнки до Вугледару, вони пройти не можуть. Хоча намагаються”, – сказав він.

Також, за його словами, війська РФ продовжують “жати” Маріуполь.

“Так, і героїчно сходили в районі села Олександрівка, це трохи північніше Нової Каховки, в якийсь там наступ поклали роту свою. Певно для того, щоб позначити напрям руху: цей правий берег Дніпра, туди на північ, щоби ми перекидали сили, боялись та не особливо атакували на півдні. Тому що ми там ліземо вперед на півдні”, – зазначив він.

“Буде одна з найскладніших битв”, – Зеленський каже, що в нову хвилю війни росія вступить з більшою кількістю техніки

Previous article

Російські солдати-строковики шукають шляхи втечі з України – аудіоперехоплення

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА