Головні новини

Втікали босоніж по трасі від вітчима: на Одещині поліція врятувала двох дітей з Вінниччини

0

Діти прямували трасою, одягнені в легкі куртки, й ховалися від людей у лісосмугах. На щастя, правоохоронцям таки вдалося доправити дітей у безпечне місце.

З’ясувалося, що братикам Вані та Сані – по 6 та 12 років. Попри холод на вулиці, вони пробігли 10 кілометрів від рідного дому й опинилися у сусідній області.

Першими на дітей звернули увагу небайдужі громадяни, які їхали трасою. Людей збентежило, що діти геть босі, а поряд з ними немає нікого дорослого.

Ми поїхали до місця, на яке орієнтовно вказали люди, і розшукали дітей. При наближенні машин вони ховалися у придорожніх насадженнях. Коли ми запитали, чого ті бояться, у відповідь почули: повернення додому у Вінницьку область,– зазначила начальниця сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул.

Поліція Одеси повідомила про ситуацію колег з Вінниччини. Там зазначили, що не отримували повідомлення про зникнення дітей. Водночас правоохоронці почали пошуки матері хлопців, щоб з’ясувати усі подробиці про ситуацію в родині.

Провалився під кригу: У Тиврівській громаді потонув 70-річний чоловік

Previous article

Напередодні Різдва у Вінниці встановили триметровий дідух

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *