Новини

Відбулося засідання постійної комісії з питань будівництва, комунального майна, транспорту та розвитку інфраструктури

0

27 січня під головуванням Андрія Ковальова  відбулося засідання постійної комісії з питань будівництва, комунального майна, транспорту та розвитку інфраструктури. Участь у засіданні взяли перший заступник голови обласної Ради Володимир Кістіон і заступник голови обласної Ради Анатолій Ткач.

Члени комісії розглянули та погодили зі змінами проєкт рішення про безоплатну передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області у власність 16 територіальних громад медичного обладнання, а саме – кисневих концентраторів.  Ці апарати будуть використовуватися всіма сімейними лікарями, терапевтами й педіатрами центрів первинної медико-санітарної допомоги в таких громадах:

8 шт. – у Мурованокуриловецькій;

8 шт. –  у Чернівецькій;

18 шт. – у Ямпільській;

11 шт. – у Томашпільській;

10 шт. – у Липовецькій;

13 шт. – у Літинській;

29 шт. –  у Якушинецькій;

34 шт. –   у Жмеринській;

21 шт. – у Шаргородській;

7 шт. – у Дашівській;

9 шт. – у Стрижавській;

273 шт. – у Вінницькій;

23 шт. – у Бершадській;

11 шт. – у Самгородецькій;

21 шт. – у Крижопільській;

6 шт. – в Уланівській.

У зв`язку з невідкладністю цього питання постійна комісія рекомендувала внести його до порядку денного позачергової сесії обласної Ради.

– Рішення сесії дозволить укладати угоди щодо домашнього використання концентраторів пацієнтами, які не перебувають на стаціонарному лікуванні, але потребують респіраторної підтримки, – зазначив голова комісії Андрій Ковальов.

Депутати також взяли до відома звернення обласної державної адміністрації щодо внесення змін та доповнень до проєкту рішення «Про надання згоди на проведення будівельних робіт та укладання договорів про встановлення права користування земельними ділянками для забудови (суперфікцію)». Йдеться про 7 об`єктів Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М. І. Пирогова. Члени комісії внесли до проєкту рішення свої зміни та доповнення й  рекомендували розглянути питання на черговій сесії обласної Ради.

Загалом, постійна комісія розглянула 6 питань порядку денного. Більшість із них стосувалася оренди приміщень, передачі, приймання та списання майна.
Джерело: https://vinrada.gov.ua/vidbulosya-zasidannya-postijnoi-komisii-z-pitan-budivnictva-komunalnogo-majna-transportu-ta-rozvitku-infrastrukturi-11380.htm

У торговому центрі Вінниці проводять планові навчання спецслужб

Previous article

Жителям Вінниччини пояснили, як отримати виплату за бустерну вакцинацію

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини