ВІЙНАГоловні новини

Вінницька прокуратура розслідує справу зрадника, який працював на “ЛНР”

0

Служба безпеки України встановила причетність 40-річного уродженця Дніпропетровської області до участі у діяльності терористичних організацій.

У квітні 2014 року “Остап” добровільно приєднався до складу терористичної організації “ЛНР” як керівник підрозділу так званого “комітету державної безпеки” у Луганську.

Згодом вже як “командир” одного з батальйонів так званого “першого армійського корпусу народної міліції” продовжив терористичну діяльність на території Донецької області.

Займаючи посаду командира, чоловік безпосередньо координував та організовував ведення бойових дій проти бійців Операції об’єднаних сил на території Луганської та Донецької областей, роботу інформаторських мереж, створених з числа осіб, що проживають на підконтрольній території України тощо, – повідомляє управління Служби безпеки України у Вінницькій області.

Служба безпеки України ретельно вивчила та зафіксувала усі епізоди його участі у терористичних організаціях та вчиненні проти військових підрозділів Збройних Сил України, інших військових формувань України Слідчими спецслужби заочно повідомили “Остапу” про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України.

Не зважаючи, що чоловік переховується від правосуддя на території ОРДЛО, спецслужбі відомі його місце проживання, контактні дані та коло знайомств, – йдеться у повідомленні Служби безпеки України у Вінницькій області.

Під процесуальним керівництвом Вінницької обласної прокуратури триває досудове розслідування.

Нагадаємо, Вінницький міський суд виніс вироки ще трьом громадянам України – 50-річному та двом 26-річним хлопцям, яких підозрювали у державній зраді.

«Укрзалізниця» призначає експрес через Вінницю

Previous article

У Козятині викрили чоловіка, який вдома вирощував коноплі та марихуану

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА