Події

Вінничанам найближчим часом знову прийдуть платіжки за світло з великим плюсом!

0

Минулими вихідними генеральний директор AT «Вінницяобленерго» надав «бойовий» наказ (із погрозами звільнення !!!) підлеглим керівникам Вінницьких міських та Вінницьких центральних ЕМ «розкинути» по мільйону кіловат побутовим споживачам, незваючи на те що люди вже надали показники споживання.

Як нам вдалось вияснити, причиною вказаному є не виконання Поліщуком A.Л. бюджету Обленерго, за що останній може бути звільнений паном Григоришиним К. (власник Обленерго).

А не виконання бюджету, як з’ясувалось в останній момент, пов’язане із тим, що «любі друзі» Поліщука А., у зв’язку із збільшенням тарифів на електроенергію, відповідно збільшили масштаби її розкрадання за схемою – для максимально наближених 50% (по рахунку) на 50% (в кишеню), для решти смертних 70 на 30. При цьому, перелік об’єктів погоджених на т.зв. «скрутку» особисто контролю Поліщук А.

Так шо, Шановні Вінничани, запасайтесь терпінням та вишикуйтесь у довжелезні черги до Вінницьких ЕМ та відстоюйте свої кіловати, Вам же більше нічим зайнятись, так вважає пан Поліщук А.

До речі, такі платіжки вже надійшли нашим Вінницьким можновладцям, як на днях зривали трубку пану Поліщуку із криками та воплями, але це ж не він звичайно, це помилки комп’ютерних, якихось там систем)))

Посилання на першоджерело: https://www.facebook.com/106985354480267/posts/465366685308797/

«Ціна питання» – 300 млн грн. Ректор університету прокоментував секс-скандал зі студентками

Previous article

У Тульчині горів автомобіль

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Події