НовиниПодії

Вінничани готуються до чемпіонату України зі стрільби

0

До чемпіонату України зі стрільби з гвинтівки, який пройде 8 лютого у Києві та Чемпіонату України зі стрільби з пістолета та по рухомій мішені, який проведуть у Львові готуються вінницькі стрільці. З Вінниччини на змагання поїдуть 28 спортсменів, — каже тренер збірної області Віктор Щерба.

Стрілець Олег Царьков розповідає, щоб тренуватись необхідно вдягати костюм вагою 8 кілограмів та спеціальне взуття з пласкою підошвою. Костюм, аби тримати гвинтівку кілька годин і не травмуватися, взуття — для опори під час здійснення пострілу, —говорить Царьков.

“Костюм впливає на саме утримання гвинтівки на мішені. Він допомагає стрілкам стабільніше потрапляти. Тренуватись в таких умовах я звик бо в цьому спорті 24 роки зі своїх 34”, — каже Царьков.

Нині Олег Царьков — заслужений майстер спорту, багаторазовий презер чемпіонатів України та Європи, а минулоріч був учасником Олімпійських ігор у Токіо. Усім, що нині має, каже, завдячує стрільбі.

До Києва разом із Олегом поїде і 15-річна Марія Кравчук. Дівчина стрільбою займається 5 років і має перший дорослий розряд. На змаганнях у Києві, каже, хоче побити власний рекорд.

У вінницькому навчальному закладі провели онлайн-заняття кіберполіцейські

Previous article

У Вінниці затримали викрадачів елітних автомобілів

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини