ВІнничинаКультура

Вінничани присвятили пісню «Ми» всім українцям, які відчувають біль від війни

0

Двоє вінничан — співак Владислав Хохлан та гітарист Олексій Кухар — написали пісню під назвою «Ми». Присвятили підтримці кожного українця, кому випало відчути весь біль від війни. В дуеті хлопці працюють вже пів року, зазвичай Олексій накидає акорди і надсилає їх Владиславу, а він пише слова під музику. Так відбулося і з піснею «Ми», котра була написана майже за одну добу.

— Як і всі люди від початку широкомасштабного вторгнення, ми були розгублені, не знали, як далі буде складатися наше життя. До цього в нас були плани, ми займалися музикою і знали, куди нам рухатися. Потім ми все переосмислили і вирішили вилити всі ті емоції жагучого болю, який є в кожного українця, у пісню «Ми». Зазвичай на написання пісні в нас іде 2–4 дні, але цього разу ми занадто багато всього відчували, і навіть не потрібно було думати щось зайве, адже все йшло прямо з душі, — розповів Владислав Хохлан кореспондентці АрміяInform.

Також хлопці всіма силами намагаються підтримувати Збройні Сили України. Одним із таких проєктів є благодійні стріми. Організувати їх допомагає знайомий творців Микола Комісаренко. Крім цього, Владислав і Олексій постійно беруть участь у благодійних концертах, які відбуваються в креативному просторі Artinov.

— Я абсолютно впевнений у тому, що в наш час люди повинні працювати, адже завдяки цьому вони зможуть допомогати нашим військовим. Ми стараємось ще й підтримати всіх своєю музикою, адже вона допомагає людям трішки відволіктись і зрозуміти, що вони не самі у своєму горі. У майбутньому плануємо випустити пісню про кохання на відстані, яке спіткало багатьох через широкомасштабне вторгнення, — розповів Владислав Хохлан.
Джерело: 

Валерій Залужний підтримав проєкт волонтерів з Вінниці

Previous article

У Вінниці віднедавна діє штаб Спілки учасників, ветеранів, інвалідів АТО та бойових дій

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *