Головні новиниНовини

«В2В jewelry» вирішили скоротити кількість вкладників за рахунок коронавірусу.

0

Співробітники найбільшої в Україні фінансової піраміди страйкують. Акції протесту пройдуть в різних містах, але лише України.

Як повідомляє наше джерело в країнах пострадянського простору (Білорусь, Росія, Казахстан) вкладники навіть не здогадуються, що на батьківщині «срібного стартапу» компанія вже зажила поганої слави.

Про страйк «В2В jewelry» без сліз та сміху говорить важко. Адже «тиснути» чи шкодити такому «бізнесу» вкрай важко. Заробіток на бажанні бідних людей збагатитися для когось є аморальним, а комусь цілком буденною справою. Так чи інакше, багато вкладників ще й досі вірять у повернення коштів зі своїх внесків. Не хочеться псувати людям мрії, але експерти вже підрахували, що світового золотого запасу не вистачить аби повернути гроші вкладникам «В2В jewelry». Одна надія на Ілона Маска, може на Марсі він знайде золото і врятує компанію від банкрутства.

А поки дива не сталось Микола Гонта співорганізатор фінансової піраміди імпровізує і треба зазначити, дуже непогано. Переконавши вкладників у тому, що в нестачі коштів винен не здоровий глузд, а утиски ведення бізнесу. Головними «зловмисниками», які не дають розвиватися такому «бізнесу майбутнього» традиційно є Служба Безпеки України. Саме вони насмілилися висунути вимогу припинити знущання з ошуканих вкладників, який Микола Гонта називає гучним словом «бізнес».

Горе-бізнесмени вирішили піти ва-банк і записати відео звернення до Володимира Зеленського, Генерального Прокурора та СБУ. Не хочеться розчаровувати Миколу Гонту, але в нашій країні найкрутіші відео звернення записує одна людина – сам Володимир Зеленський. Тому навряд нашого гаранта конституції вразить сповідь фінансових аферистів.

Але незважаючи ні на що 29 липня о 15:00 у місті Вінниця за адресою вулиця Привокзальна 2/1 поблизу регіонального офісу фірми “В2В” в рамках всеукраїнської акції з ініціативи співорганізатора фінансової піраміди «В2В» Миколи Гонти (скромного мешканця міста Ладижин Вінницької області) заплановано проведення масового заходу на захист інтересів структури. Обіцяють зібрати близько 100 осіб.

Сподіваємося, що всі учасники акції будуть в масках та провакциновані, адже статистика поширення COVID-19 значно вища за статистику розширення мережі В2В.

За рахунок податкової знижки вінничанам повернуть понад 13,4 млн грн податку на доходи фізосіб

Previous article

Чому у Вінниці досі не встановили пам’ятник І.Богуну

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *