ВІнничинаГоловні новини

ГУР розкрив дані російських розвідників, які воюють проти України

0
Російські військовослужбовці блокують Прикордонну частину у Балаклаві (Крим), в суботу, 1 березня 2014 р. Військовослужбовцям Чорноморського флоту вдалося остаточно заблокувати Прикордонну частину в Балаклаві. Напередодні, ракетний військовий катер ЧФ РФ підійшов на зовнішній рейд Балаклавської бухти під Севастополем та заблокував вихід з бухти в море кораблям і катерам бригади Державної прикордонної служби України. Після переговорів стало відомо, що військові ЧФ РФ запропонували українським прикордонникам покинути частину на своїх кораблях, залишивши її повністю під контроль російських військовослужбовців. Українська сторона пропозицію прийняла. Фото Олексія Сувірова / УНІАН

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило перелік співробітників Головного розвідувального управління Генштабу РФ, які воюють на території України та скоюють військові злочини.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці ГУР.

“Головне управління розвідки України здобуло список військовослужбовців 1327 центру застосування розвідувальних підрозділів та підрозділів спеціального призначення ГРУ, що скоюють воєнні злочини проти народу України”, — йдеться у повідомленні.

Повний перелік російських розвідників доступний за посиланням.

“Гарантуємо, що ніякий “центр” вас не підготує до гніву, який на вас чекає не тільки від нашого підрозділу, а й від усього народу України”, — зазначили в ГУР.

Раніше Головне управління розвідки Міністерства оборони України отримало дані про 620 співробітників ФСБ Росії, які діють в інтересах РФ на території Європи.

Що відомо

  • 23 березня польська влада заявила про намір вислати з країни близько 40 російських дипломатів за шпигунство.
  • Рада міжнародного дослідницького центру та найбільшої у світі лабораторії фізики високих енергій CERN (ЦЕРН) вирішила посилити заходи проти Росії у відповідь на вторгнення РФ в Україну.
  • США додали російську IT-компанію “Лабораторія Касперського”, яка займається розробкою програмного забезпечення у сфері кібербезпеки, до переліку юридичних осіб, що загрожують національній безпеці країни.
  • 12 березня затримали жительку Сєвєродонецька, яка передавала російським окупантам данні про ЗСУ.

31 березня “режим тиші”. В Україні попередили про можливі провокації

Previous article

37 день війни – Україна опирається та йде в контрнаступ.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *