ВІнничинаНовини

Дванадцятий гуманітарний вантаж доправили для Вінниччини благодійники Павло Михайлов і Віталій Костюк

0
8 тон макаронних виробів та 1600 медичних джгутів – на Вінниччину доставлено гуманітарний вантаж з Німеччини.

27 травня до Вінниці доправили черговий вантаж з Німеччини, організований  нашими земляками Павлом Михайловим та  Віталієм Костюком, які наразі є позаштатними радниками Начальника ОВА Сергія Борзова.

В обласному гуманітарному штабі вантаж зустрічав заступник Начальника обласної військової адміністрації Андрій Кавунець.
«Це вже 12-й гуманітарний вантаж, який доставили для Вінниччини брати – Павло Михайлов і Віталій Костюк,- коментує Андрій Кавунець.- Сьогодні до обласного гуманітарного штабу вони привезли 8 тон макаронів, закуплених за власні кошти та 1600 медичних кровоспинних джгутів. Макарони ми включимо до продуктових наборів, які формуємо для ВПО, до слова – в області їх зараз більше 170 тисяч. А кровоспинні джгути поповнять запаси медичних закладів для лікування поранених».
За повідомленням пресслужби ОВА, основний напрямок співпраці Павла Михайлова  і Віталія Костюка з Вінницькою обласною військовою адміністрацією – оснащення медичних закладів Вінниччини та допомога внутрішньо переміщеним особам, які проживають в області.
Мультифункціональні ліжка, приліжкові тумби, матраци для переселенців, електричні ножиці, пневмодомкрати, насоси, генератори для підрозділів ДСНС, а також продукти харчування, засоби гігієни,  дитячі автомобільні крісла, корм для тварин – ось далеко неповний перелік із того, що вже доставили меценати у попередніх 11 вантажах гуманітарної допомоги.
«Ми дуже тісно співпрацюємо з обласною військовою адміністрацією, постійно координуємо актуальні потреби з Начальником ОВА Сергієм Борзовим,- зазначив Віталій Костюк, який особисто супроводжував вантаж у Вінницю. – Потреби не зменшуються, тож будуть іще нові доставки необхідних речей».
Перемогу наближаютьі військові на передовій і наші земляки-патріоти, які впевнено тримають свій фронт, вкладаючи організаторські здібності, душевне тепло та власні заощадження у допомогу рідній для них землі.

У Вінниці відкрили центр підтримки переселенців «Я – Маріуполь»

Previous article

У Вінниці біля освітніх закладів висадили 9 тисяч квітучих кущів на знак вдячності за допомогу з усього світу

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *