Політика

Депутати Європейської солідарності на Вінниччині знову виступили проти свого лідера Петра Порошенка

0

Цього разу вже у Чечельнику на  Вінниччині депутати від Європейської солідарності проголосували за звернення до керівництва держави з вимогою притягнути до відповідальності Петра Порошенка

 

16 лютого під час чергової сесії Чечельницькоїселищної ради 8 скликання депутати підтримали звернення до Президента України , Голови СБУ, Міністра внутрішніх справ та директора ДБР щодо посилення боротьби з колаборантами.

У тексті йдеться про колабораціонізм фігурантів «вугільної справи» Петра Порошенка та Віктора Медведчука. Наголошується на необхідності притягнення до відповідальності причетних осіб.

Серед тих, хто голосував – і депутат від Європейської солідарності Олександр Ковтун.

 

Попри гучні заявикуратора від «Європейської солідарності» Василя Зернецькогопро маніпуляції «слуг» для підроблення звернення, це вже другий випадок такого голосування.

Нагадаємо, що раніше таке ж рішення було проголосоване 8 лютого на сесії Томашпільської селищної ради. Тоді за питання проголосували 2 депутати від Солідарності.

Якщо один випадок можна списати на випадковість, то повторні голосування вказують на системність. Тим більше, що депутатському корпусу Європейської солідарності було наголошено про неприпустимість голосування за це рішення.

Виходячи з цього, є два пояснення.

Перше. Депутати відмовились підтримувати свого лідера у судах, оскільки побачили в ньому особу, яка здала українські інтереси через підписання антиукраїнських мінських угод та фактично приймала участь у фінансуванні тероризму.

Друге. Тотальний непрофесіоналізм та некомпетентність депутатів від «Європейської солідарності».

Обидва пояснення свідчать про те, що у Петра Порошенка на рідній йому Вінниччині не все добре.

16 лютого, у день, який спецслужби США назвали імовірною датою нападу Росії на Україну, у Києві РПЦвУ буде молитись за єдність з РФ

Previous article

На Вінниччині відбувся круглий стіл «Революція Гідності: вимір української ідентичності»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *