ВІнничинаНовини

Захисників на передовій привітали волонтери з Вінниччини

0

У новорічні дні вінницькі волонтери побували на передовій одразу в кількох місцях району проведення Операції Об’єднаних сил. До справи привітання захисників з новорічними та різдвяними святами долучилися десятки й десятки людей у різних містах, селищах та селах Вінницької області — як окремі благодійники, так і колективи: волонтерські групи, школи, ліцеї, дитячі садочки тощо.

Волонтерський бус, який, до речі, перед поїздкою на Схід безоплатно відремонтували небайдужі автомеханіки, вирушив у путь, забитий по саму зав’язку. Продукти харчування та новорічні смаколики, маскувальні сітки й будівельні матеріали, шанцевий інструмент провідних виробників та, власне, те, що замовляли своїм друзям-волонтерам самі воїни. Комусь привезли гітару, комусь — новий зарядний пристрій замість зіпсованого — ті, хто приїхав на свята з Вінниччини, знають потреби своїх військових друзів.

Вінницькі волонтери встигли побувати на позиціях кількох бригад, зокрема окремої механізованої бригади імені короля Данила та однієї з десантно-штурмових бригад. Привезли дарунки, побували у траншеях та подивилися в оптику на позиції противника і навіть переночували в одному з бліндажів, — повідомляє інформаційне агентство Міністерства оборони України АрміяInform.

На в’їзді до Вінниці по Барському шосе і біля майбутнього «McDonald’s» планують змінити організацію дорожнього руху

Previous article

У селі Погребищенської громади знайшли бомбу

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *