ВІнничинаГоловні новини

Йти до школи чи не йти? Що робиться з навчанням у Вінниці?

0

Батьки вінницьких школярів розгублені. Сьогодні зранку їх розтривожили повідомленням про замінування шкіл, потім – про введення дистанційного навчання. І вже після завершення робочого дня у шкільних чатах написали, що діти навчатимуться у звичному режимі. Мовляв, це не жарт. На «дистанційку» школярів збирались перевести у зв’язку із зростанням захворюваності на грип, ГРВІ та коронавірус. Про це інформувала пресслужба Вінницької міської ради сьогодні о 17.05, а  за годину тому на сайті міськради з’явилось повідомлення про скасування цього рішення. 

Сьогодні зранку, дітей евакуювали через вибухонебезпечну загрозу. Школярів забрали додому батьки. А вже по обіді стало відомо, що відзавтра учні знову не йдуть до школи через епідеміологічну загрозу.

Як з’ясувалось, стрімко зросла захворюваність на віруси. Вже 16 вінницьких шкіл подолали 20-відсотковий епідеміологічний поріг. Загалом у Вінниці працює 45 шкіл.

Крім того, у лікарню з вірусними хворобами щодня потрапляє близько 60 дітей.

Саме тому комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вінницької міської ради вирішила перевести школи на дистанційну форму навчання. Те саме стосується й позашкільної освіти.

А ввечері з’явилась інформація, що рішення комісії потребує доопрацювання, тому школярі можуть приходити до школи.

У Вінниці затримали іноземця що був у міжнародному розшуку

Previous article

Скликають першу сесію Вінницької облради у 2022 році. Розглянуть 10 питань

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *